top of page

Glanda tiroida(un fluture in zbor sau un fluture captiv?)

Updated: May 13, 2020

*Pornind de la studiile stiintifice care demonstreaza ca celulele corpului uman reactioneaza in acord cu unda electro-magnetica pe care fiecare gand o produce, putem intelege ca puterea gandurilor noastre poate fi nefasta, manifestandu se prin creearea bolilor fizice sau poate fi benefica, regenerand corpul fizic!


*De-a lungul timpului, am avut discutii cu multe persoane care sufera din cauza disfunctiilor glandei tiroide, si in procent de 100% persoanele respective se confruntau cu acelasi tip de problema la nivel emotional sau psihic, asa ca am conceput un workshop pe aceasta tema.


*Glanda tiroida are forma unui fluture si se afla la baza gatului, semn ca sufletul are nevoie de libertate, are nevoie sa zboare! Simtiti de multe ori ca va strange ceva de gat? Asta se intampla cand nu sunteti multumiti de ceea ce faceti, de viata pe care o aveti si de cat de mult ati lasat fraiele din mana pentru a fi condusi de altcineva.


*Atunci cand sufletul nu mai are aripi pentru ca falsele credinte, personalitatea sau obiceiurile nesanatoase l-au facut de-a lungul timpului sa nu mai aiba nici aer, dar nici aripi, incet incet se sufoca. Si, pentru ca totusi nu vrea sa moara, va sufoca si pe dumneavoastra incercand sa va trezeasca la realitate!


*Dar noi, de obicei nu vedem asa lucrurile si cautam repede calea spre spital sau spre medic, iar tratamentul medicamentos nu rezolva nimic. Din cauza asta, se ajunge la bisturiu si ce am facut? Am eliminat o parte a corpului fizic de neinlocuit, am eliminat efectele negative ale unei vieti tumultoase si stresante adunate in glanda tiroida, dar nu am eliminat nicidecum problema! Problema a creat-o gandurile si stresul acumulat sau o anumita trauma si se remediaza prin observarea gandurilor noastre care nu fac altceva decat sa ne distruga cate putin in fiecare zi tiroida, timusul, glandele sexuale, etc... punctele energetice fara de care corpul fizic nu poate sta in echilibru!


❤️❤️❤️


Am creat un workshop pentru personale care au disfunctii ale glandei tiroide si pe care le invit sa vorbim despre simptomele bolii, despre efectele secundare ale tratamentului si sa analizam impreuna cauzele desechilibrului hormonal!


6 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page